Tallbergs Förlag på Bokmässan och Bokmassan

Tallbergs Förlag kommer i år att både vara med på Bok- och biblioteksmässan och ETCs initiativ Bokmassan som äger rum parallellt med Bokmässan. På Bokmässan finner du oss i monter A04:14 och där kommer vi att ha signeringar och andra aktiviteter.

Under Bokmassan som  ETC och Leopardförlag arrangerar vid Heden i närheten av Scandinavium har vi två programpunkter på fredagen den 29:e september.

 

Behövs Regnbågsförlag?
10.00-10.30
Stora scenen
Ett samtal mellan Tallbergs Förlag, Olika Förlag och Genusredaktörerna om regnbågsförlagens vara eller icke vara. Är det nödvändigt med separata regnbågsförlag, borde inte de allmänutgivande förlagen ge ut mer regnbågsböcker istället? Behöver det ena utesluta det andra?

Hur regnbågsförhållanden framställs i litteraturen
13.30-14.00
Caféscenen

Ett samtal mellan Emil Åkerö och Samuel Karlsson, om hur regnbågsförhållanden framställs i litteraturen.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *