Star Wars, Rollspel och Nördigheter med QueerNördarna och Gabrielle De Bourg

Gabrielle De Bourg

 

Gabrielle De Bourg
Foto: Daniel Jarl

Vi nördar ned oss riktigt ordentligt i det här samtalet. Gabrielle De Bourg, ordförande till den ideella föreningen Queernördarna gästar oss och pratar om hennes besatthet av H. P. Lovecraft, Star Wars och Rollspel. Vi går in på djupet och reder ut vad de olika begreppen innebär och pratar om deras verksamhet. Sebastian och Marcus blev sålda och kommer att dyka upp på deras träffar. Hoppas vi ser dig där också!

Avsnittet presenteras av Nextory. Upptäck din bokfrihet med tusentals böcker genom att bli GRATIS medlem i 30 dagar om du använder koden Tallberg när du klickar dig in på nextory.se/kampanj INNAN du laddar ned deras app.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *